Feb 21, 2012

Jalan-jalan di Colmar Tropicale!!!!

at 5:25 PM
Assalamualaikum!

So, bersambung dari entry lepas. After check in kami jalan2 di sekitar colmar Tropicale. ni tempat kami beristirehat hehe

Jalan2 pusing2...actx byk pon tempat y best. y menarik cumalah design bangunan y comel dan colourful itu.

Ini pulak ada 3 permainan,kat hujung sekali berhampiran view tower. Baling2 gelang then dapatlah habuannya. tak berminat nak habeskan dwet kt sini hehe *padahal x bwk dwet




Ini kat tingkat 3 view tower.Sayangnya hujan turun renyai2 so nampak berkabus tapi tak menghalang kami dari amekgambar syok sendiri. nakwt cmne, pergi berdua,terpaksa la entri penuh gambar kami berdua aje haha


saya mula obses ngan fish eye hak2
abes sumer nak wt fish eye

ni ada orang offer nak tolong amekkan gamba.maybe dia rimas tgk kami terkial2 nak amek gambar snirik haha



yang ni xde orang nak main pon. 2 token per person.1token rm2





dia lompat2

saya pun nak jugak.tapi hampeh.xjadik.



okey,enough with the picture for today. pasni versi malam hari pulak okeh

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea