Feb 21, 2012

Pre-honeymoon oyeah!!!!

at 10:56 AM
Assalamualaikum!

Hehehehehehe....

Alkesahnye pergi jalan2 di bukit tinggi itu hari for our pre-honeymoon. hahaha suami redha n pasrah je bila aku ckp pre-honeymoon. sebabnya kalau honeymoon xleyh la nk ngade2 nk g jalan2 lagi. so bila pre-honeymoon, maksudnye belum honeymoon hahahahaha

sabar ajelah dpt bini mcm ni kan hehe

memula konon nak buat seprais la kan kt bininye,tapi si bini ni mempunyai sifat ingin tahu yang amat hebat dan tinggi maka xjadik le sepraisnye hahahaha. so, here we comeeeeeeeeeee! Berjaya Hills Resort!!!!!!!!!!!!!!!

disebabkan ada beberapa masalah teknikal, maka kami xdpt bilik cantik y hubby booked awl2. nasib baik ada lagi satu bilik kosong. so hantam sajalah labuuuuuuuuuuuuuu

shuppatsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
tema : pinkuuuuuuuuuuu!
ha ha ha ha

haaaaa punya lah konon2 nak gerak lepas subuh lah, before subuh lah, tengah2 malam lah.... tapi kol 10 lebih pon duk area shah alam lagi hak2. tapi xpe, tak perlu rushing2. tak lari gunung dikejar hihihi

view dari luar lobby

sampai2 aje hujan rintik2. tapi x menghalang kami pon nak jalan2 amek angin hehe. ape2 pon check in duluuuuuuuuuuuuu!


xrasa pon gambar ni cantik.
ke aku y buta seni hak2
-gambar in our room-

view from the window

yeay!

oh ini bukan dalam bilik kami
ini kat lobby

kami menginap di blok ini
hehehehehehehehe. saje warming up dulu sket2. xleyh kasik gedebum terus. mata ne ~

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea